Algemene voorwaarden - Yoga Beek

Yoga Beek
Nederlands  |  English
Yoga Beek
Ga naar de inhoud
De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het cursusgeld van Yoga Beek:

Inschrijven doe je voor de aangegeven data op het inschrijfformulier.
  • Je komt 1 x per week naar een les volgens de aangegeven les data op het inschrijvingsformulier.

Lessen die je mist door bijvoorbeeld vakantie, ziekte of andere reden, moeten wel betaald worden, tenzij je je inschrijft voor een losse les.

Betaling cursusgeld dient in de eerste week van de cursus te worden voldaan oftewel bij aanvang van de yoga cursus. De betaling loopt van de eerste tot de laatste dag van de cursus. Deze betaling kun je voldoen per bank overschrijving. Tenzij je in twee termijnen betaalt, dan dien je bij aanvang van de opeenvolgende maand de tweede termijn te voldoen.

In geval van een blessure of operatie is het mogelijk je cursusgeld tijdelijk stop te zetten. Dit kun je per email aanvragen, bij een saldo van minstens 1 maand (4 lessen) lestegoed. Tijdelijk stopzetten kan alleen voor lessen die nog moeten plaatsvinden, niet voor lessen die je gemist hebt. We kunnen je cursusgeld dan 30 dagen stopzetten. Je kunt tot maximaal 60 dagen stopzetten bij voldoende lestegoed. Indien je herstel langer duurt kun je je cursusgeld tegoed behouden en in een later stadium weer terug komen. Als je geen inschrijfgeld betaalde, betaal je dan ook geen inschrijfgeld meer.

Opzeggingen zijn niet mogelijk aangezien we een plek gereserveerd houden voor je (max 6 deelnemers).

Stop je voortijdig, dan vindt geen verrekening van het lesgeld plaats.

Indien je niet aan je betalingsverplichting voldoet, of handelt in strijd met deze voorwaarden, is de studio gerechtigd haar vordering ter incasso uit handen te geven. De kosten hiervoor worden opgeteld bij het openstaande saldo.

Hoewel uiterste zorgvuldigheid in acht wordt genomen bij het geven van de lessen, stelt de yogastudio zich niet aansprakelijk voor materiële- en/of letselschade.

Terug naar de inhoud