Organisatie - Yoga Beek

Yoga Beek
Nederlands  |  English
Yoga Beek
Ga naar de inhoud
"Ik ben ervan overtuigd dat we door effectieve communicatie zowel onze persoonlijke doelstellingen als zakelijke doelstellingen kunnen realiseren. Ik geloof ook dat het regelmatig beoefenen van yoga de wereld zal helen, en zijn burgers zal verenigen". ~ E.M.M. Dols
Logo Elisabeth Dols-De Rooij
Elisabeth Dols-De Rooij
Yoga Beek is een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf:
E.M.M. Dols Yoga ~ Communication ~ Realization (sinds 2008).

In 2015 heb ik de Yoga Docenten Opleiding bij Yoga Moves in Utrecht afgerond met diploma & registratie bij de International Yoga Alliance in de Verenigde Staten (E-RYT 275 hours).

Ik continueerde mijn yoga opleidingen bij de Iyengar Yoga Academie Maastricht en in 2021 ontving ik het B.K.S. Iyengar Level 1 Diploma herkend door het Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute in Pune, India.
Met dit internationaal  diploma kan ik wereldwijd Iyengar yoga les geven.

Sinds yoga een integer onderdeel van mijn leven en mijn bedrijf is geworden, kwam deze adoptie in een natuurlijke stroomversnelling.  Er is namelijk geen communicatie zonder yoga en visa versa is er geen yoga zonder communicatie. Dit is nu duidelijk voor mij.

Echter meer onderzoek is nodig en mijn persoonlijke yoga beoefening met onderzoek gaan hand in hand. Het lichaam en de lichaamstaal zijn bijzonder en ik zal nooit stoppen om me hierover te verwonderen.

Yoga Beek opende haar deuren op 9 september 2019. Yoga Beek is er om mensen te begeleiden bij het bereiken van hun hoogste potentieel.

Als communicatiespecialist en yogaleraar is mijn doel als volgt:

Het leveren van op maat gemaakte communicatie, consulting- en trainingsdiensten voor de moderne wereldburger, in zowel het Engels als in het Nederlands. Het toepassen van een intrinsieke aanpak gericht op (Engelse) taal als wereldwijd communicatiemiddel en het geven van yogalessen aan mensen die ernaar streven om hun hoogste potentieel te bereiken.

Mijn ultieme doel is om een dialoog tussen mens, missies, en de markt tot stand te brengen.

Mijn kracht als communicatieadviseur & trainer komt voort uit een tweetalige achtergrond (Canada/Nederland) en meer dan 35 jaar Internationale management- en marketingervaring. Mijn kwaliteiten als yogadocent worden beschreven als een rustige en ondersteunende manier van lesgeven; en verdieping van de yoga les door de integratie van anatomische thema's en filosofische onderwerpen.

Deze combinatie van ervaringen in combinatie met de snelheid waarmee ik trainingen op maat kan leveren, is van onschatbare waarde gebleken voor mijn klanten. De methode die ik handhaaf zorgt ervoor dat mensen zich door het toepassen van zelfreflectie, de (lichaams)taal die zij leren niet alleen meester maken, maar deze ook persoonlijk kunnen interpreteren en praktisch kunnen toepassen.

Specialiteiten:

Communicatie ~ Lichaamstaal ~ Loopbaanontwikkeling ~ Ondernemerschap ~ Onderzoek ~ Presentatievaardigheden.
Terug naar de inhoud